onsdag 11 december 2013

Tung akt till Skogsröjet

Trash-titanerna Megadeth är klara för nästa års Skogsröjet i lilla Rejmyre. Efter att tidigare år ha signat stora akter som Alice Cooper och Twisted Sister fortsätter den ihärdiga festivalledningen i skogen att imponera.


Att man dessutom lyckats få dit power-trallarna Gamma Ray är en stor bonus som glädjer. Senast jag såg Kai Hansen och hans gäng var på Sweden Rock anno dazumal så det känns verkligen på tiden att chansen nu ges återuppleva dem igen.

Frågan är bara vad den lynnige frontmannen i Megadeth Dave Mustaine kommer att säga när det går upp för honom storleken - eller möjligen brist på densamma - som Skogsröjet de facto har. Jag minns Dee Sniders ironiska kommentarer om scenens storlek från i somras eller hur Alice Cooper faktiskt googlade på bruksortens namn för att se om den fanns på riktigt.

Nåväl, jag tycker det är hellyckat med en såpass i dubbel bemärkelse tung bokning. Ges bara möjlighet kommer undertecknad att befinna sig på plats för att avnjuta Megadeths välplacerade trash-snytingar med välbehag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar