söndag 25 november 2012

Fler band till festivalerna

Snart börjar det nog bli dags att köpa biljetter till sommarens festivaler. I mörkaste november känns det förstås ganska abstrakt att planera kommande sommars begivenheter, men biljettantalet är ju begränsat och ju fler artister som tillkommer, desto mer ökar intresset.

Sweden Rock Festival drämde ju till med KISS som torsdagens headline för en tid sedan och bland de senaste tillskotten är bland annat brittiska deppmetallarna Paradise Lost en personlig favorit. Lägg därtill alla tidigare bokningar med Status Quo, Demon, UFO och Rush för att nämna några så börjar nästa års festival utkristallisera sig som en av de mer intressanta på flera år.

Min hemstad Norrköpings blivande megafestival på Bråvalla spretar förvisso friskt, med artister som spänner över allt från DJ-artister till tung metall, men åtminstone torsdagen börjar bli högintressant. Sedan tidigare klara Rammstein får nu sällskap denna dag av In Flames och onekligen blir en semestertripp hem till Norrköping nu högaktuell.

Som sagt, dags att öppna plåboken snart och investera i något som kan bli en sommar att minnas. Överflödets förbannelse kan tyckas, men värre problem än så finns ju onekligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar