torsdag 1 september 2011

Det intensiva konsertåret fortsätter

Året har, så här långt, varit mycket givande när det gäller konserter. Jag har tidigare skrivit flera inlägg om alla fabulösa begivenheter som bjudits hugade konsertbesökare detta år. Visst kan det svida lite i plånboken, och man måste förvisso sålla bort en del, men det är ju kul med alla dessa besök från när och fjärran.

I höst ska yours truly bevittna, som jag skrivit om förut, såväl In Flames som Within Temptation och Motörhead. Nu kommer det dessutom ett riktigt krutpaket till Trägårn 30/11. Brittiska härförarna Saxon kommer, och de har med sig ett förband som heter duga. Kanadensiska kulttrion Anvil ska nämligen värma upp publiken, och ta mej sjutton om inte lika många kommer för att se dem likväl som huvudakten.

Potentialen att kvällen blir en klassisk afton att återkomma till i minnet är stor, och med tanke på hur vassa både Anvils och Saxons senaste skivsläpp är så kan man tvivelsutan konstatera att det här är två band som sannerligen inte bara cashar in gamla meriter utan de facto känns mer livaktiga än någonsin.

Det känns nästan för bra för att vara sant, hoppas att allt faller på plats för det här blir något i hästväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar