fredag 15 april 2011

Män Som Hatar Kvinnor

Läste en intervju med pudelrussinet David Coverdale i Sweden Rock Magazine där han, förutom att prata för Whitesnakes nya platta, hyllade filmtrilogin baserad på Stieg Larssons filmer. Mannen sitter tydligen med i brittiska motsvarigheten till Oscars-juryn, och han var med och prisnominerade första filmen. Som den gamle snuskräv han är passade han på att, skämtsamt ska sägas, i intervjun flirta med Noomi Rapace som han med all rätta hyllade för sin insats.

På frågan om vad han trodde om Hollywoods nyinspelning fnös silvermanen föraktfullt och undrade vad meningen med detta var när originalet redan var så perfekt.

Att David Coverdale verkar vara en sann brittisk gentleman har jag förstått tidigare, men det här var ännu ett sympatiskt drag att lägga till hans karaktär. För övrigt kan tilläggas att nya given med Whitesnake är riktigt bra, och värd en närmare koll. Som tidigare sagts, det är kul med veteraner som inte bara cashar in, utan faktiskt anstränger sig för att leverera kvalitet med existensberättigande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar