lördag 2 juni 2012

Röja skog i Rejmyre

Står i begrepp att införskaffa trenne biljetter till en liten halvobskyr metalfestival i augusti. I de djupa (nåja) skogarna några mil utanför Norrköping återfinns nämligen Skogsröjet i Rejmyre sedan några år tillbaka.

Efter en blygsam start 2006 har man växt i storlek och gått från att vara en endagshistoria till att bli en tvådagarsfestival. Även medverkande bands dignitet har växt med åren och denna sommar har man överträffat sig själva.

Förutom akter som Unisonic, Testament och de alltid lika underhållande gamängerna Anvil har man lyckats knyta till sig mannen, myten, legenden Alice Cooper. Det är sannerligen inte dåligt att signa denna gigant till en i sammanhanget liten festival med ett utanför Östergötland närmast okänt renommé.


Det blir en alldeles ypperlig liten semestertripp hem till Norrköping som snyggt kombineras med Skogsröjet. Jag ser redan fram mot att se hur den gode Vincent Furnier (aka Alice Cooper) ska fajtas inte bara mot elakingar som vill giljotinera honom på scenen utan också med östgötska mygg i en skog där ingen kan höra dig skrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar