tisdag 14 augusti 2012

Fotbollsgodis på Nya Ullevi

Matchen mellan Manchester United och FC Barcelona var i sanning en rolig upplevelse. Nog för att späningsmomentet, tillika kampen, uteblev men det var ju väntat. Det var inte heller därför jag såg fram mot mästarmötet i första hand.

Redan vid uppvärmningen kändes det som en väldigt speciell kväll. Vi hade ypperliga platser strax bakom Uniteds avbytarbänk och spelarna befann sig närmast inom räckhåll och även om jag varit på stora fotbollsmatcher tidigare, så var det här ett snäpp till.

Några minuter senare var det så dags för avspark. Känslan när tjugotvå av världens absolut bästa fotbollsspelare äntrade arenan var svårslagen. Som sagt så var ju det här mer av ett sätt för coacherna att trimma trupperna och inte minst sälja sitt varumärke, så någon fartfylld intensiv match blev det inte. Efter de fåtaliga närkamperna så log spelarna mot varandra och man kunde också se dem vänligt samtala vid avblåsningar. Hade det varit en final i Champions League, så hade det sprutat adrenalin och svurits kopiöst på både motpelare och domare.

Vi var mycket nöjda då vi gick hem efter slutsignalen. Synd att fel lag i mina ögon vann - även om det nu inte gällde något. Pokalen lagen spelade om kändes mer som kuriosa än som något reellt värdefullt. Kul hade vi i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar